fredag 11 februari 2011

Hela och rena tänder

Jag känner mig smått misshandlad. I munnen. Ja, för det var ju idag jag skulle till tandläkaren och laga ett hål, om ni minns det. Och tuff som jag är så vägrar jag ta emot bedövning, och det av en simpel anledning: den första, och sista, gången jag fick bedövning fungerade det inte, och vet ni vad? Jag skulle dra ut en tand. Det gjorde ont så in i helvete, och jag var dessutom typ sju år gammal, så sedan dess kör jag utan bedövning, för om det ändå inte hjälper kan man lika gärna vara bad ass. Visserligen gör det inte så fruktansvärt ont att lag ett hål. Klart det känns, men jag har varit med om värre saker. Så, hålet blev lagat och jag nu dessutom en hel framtand! Ska bli spännande att se hur länge det håller den här gången.

"Tre personer har på tre dagar varit inne och rotat i din kropp...". Tack Mauritz, härligt sätt att beskriva de senaste dagarnas trauman.

Nu sitter jag i skolan. Jag har precis hört Lady Gagas nya låt som släpptes idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka än... Jag tror jag hade för höga förväntningar, så innerst inne är jag nog lite besviken. Men den är helt okej! Nu ska jag sätta tänderna i min bagel med kycklingröra!

take care / s.pehrson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar