söndag 20 februari 2011

Idag fyller jag år, så jag ger en liten uppdaterign om min helg

Fredag: Jävlar vilket firande det blev. KB var fint, men musiken var rätt dålig, tyvärr. Men jag gjorde en god gärning och dansade med en kille i rullstol. Aspackad var jag också. Någon spydde under ett bord, någon spydde på toaletten, någon hånglade med en kille för att få gå före i toalettkön. Vilken natt. Så bra, så bra!

Lördag: Jobbade 12-17.30 på Nova. Så litet jämfört med Fäladen! Jag fick ju knappt plats. Klaustrofobi, minst sagt. Men det var rätt roligt, och tiden gick jättesnabbt. Kom hem, vilade, jobbade 22-06 på Fäladen. På tolvslaget åt vi tårta, sedan började helvetet. Så mycket att göra, och jag var så trött och hade så ont i kroppen. Lång dag och natt det där. Men det gick bra, vi överlevde och när vi slutade klockan 06 kom Emilia med en liten tårtbit med ett ljus i och sjöng för mig. Jag har världens bästa arbetskamrater!

Söndag: Sjöng "ja måg jag leva" för mig själv när jag kom hem i morse. Däckade direkt. Vaknade vid halv ett av att Lukas ringde, svarade på några sms, somnade om. Lukas kom, släkten kom, jag fick fina presenter, åt mycket fika och hade det allmänt bra. Nu ska vi snart beställa pizza. Bra födelsedag! Men 19, vilket jävla ålder. Helt meningslös. Men jag är cool ändå!

take care / s.pehrson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar