torsdag 18 augusti 2011

Vad fan är grejen med rubriker egentligen?

Om jag skulle skriva ett inlägg om hur de senaste dagarna har varit så hade jag med allra största sannolikhet fått höra att jag antingen borde säga upp mig, jobba mindre eller börja ta hand om mig. För det första så kan jag säga att jag tar hand om mig, trots att jag ligger flera nätter back med sömn, äter oregelbundet och dåligt och har regelbundna panikångestattacker. Jag mår rätt bra ändå. Paradoxalt nog, så är det så. Det är inte lönt att jag förklarar, för det är ändå ingen som skulle förstå. Så ingen behöver oroa sig, okej? Det finns folk som mår sämre än vad jag gör. Betydligt sämre, oroa er för dem i stället!

Å andra sidan så har jag haft väldigt roligt de senaste dagarna. Jag tackar mina fina kollegor för det. Och Kurt, såklart! Och så är jag måttligt nöjd med att MFF förlorade igår. Ack, denna skadeglädje! Egentligen bryr jag mig inte alls om fotboll, men av ren princip så avskyr jag MFF och håller i stället på HIF (mamma gör ju det så då är det väl naturligt att även jag gör det?). Och jag har bara två öppningar kvar i Augusti, halleluja! Det är faktiskt till stor del öppningarnas fel att jag är så jävla borta när det gäller sömn och mat. Som jag har sagt så många gånger förr; det är INTE min grej att gå upp tidigt på morgonen! Var är alla nattpass när jag behöver dem?!

Nu ska jag redigera lite bilder från Egypten. Det kanske är någon som är sugen på att se dem, vad vet jag?

take care / s.pehrson


1 kommentar:

  1. men bra i alla fall att du mår bra, även om man måste sova och sånt trevligt.

    och jag hatar min förkylning jag har snytit mig ungefär tusen gånger idag och ungefär lika många gånger som senaste dagarna. men jag ska vara frisk på måndag

    SvaraRadera