måndag 29 november 2010

En tacoskväll

Kanis soffa är extremt skön. Och hennes filt med inbyggda armar och ficka för fjärrkontrollen ska vi inte prata om. Jag hade kunnat flytta in i den nu under denna kalla, motbjudande årstid. Gå i ide. Visserligen är snön väldigt vacker att se på, men desto mindre vackert är det med kylan och slasket. Tyvärr.


Det har varit en bra dag. Vid tre begav jag mig till Donken för att träffa Kani, och sedan tog vi bussen till sjukhuset. Vad gjorde vi på sjukhusert? Jo, vi hälsade på Juan, som imorgon ska tvingas få en kamera nertryckt i halsen. Min sjukhusfobi gjorde att jag kanske inte var något vidare bra stöd. Jag tror att jag mest pratade en massa strunt, faktiskt. Jag hatar det. Sjukhus. Jag kan inte andas, vill bara gråta, panik som bara rusar genom hela kroppen. Nej, sjukhus är verkligen något som jag inte klarar av. Efter ett kort besök hos Juan begav vi oss vidare, då ner mot stan för att ta bussen mot Klostergården. Eftersom bussen i stan skulle dröja en kvar sprang vi inom H&M, och jag impulsköpte en jättefin kofta. Jag hittade den i samma stund som Kani sa "Sara, vi måste gå nu, annars missar vi bussen!". Men vi hann. Mot Klostergården och Netto, där vi handlade diverse tacotillbehör. Hem till Kani och resten av kvällen spenderades med fint folk och tacos, såklart. Mysigt värre!


Kani sover nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Hon sa att jag skulle ge henne fem minuter så att hon kunde ta en powernap för att piggna till... Det har gått mer än en timme. Jag vill liksom inte väcka henne, hon hade knappt sovit någonting natten innan så hon var ganska sliten. Jag är sjukt röksugen också, men hur tråkigt är det inte att gå ut själv?


take care / s.pehrson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar