onsdag 22 september 2010

Det snurrar i min skalle

För tillfället är jag lite halvt hög på grund av den extremt starka migränmedicinen jag tryckt i mig då jag för en stund sedan vaknade i soffan med en helt sinnessjuk migrän. Det är tur att jag snart ska ut och träffa Kani, så får jag lite frisk luft och ett flummigt sällskap.

Det har varit en lång, ganska bra dag i skolan. På första lektionen skällde vi i princip ut Leif för att vi inte förstår hur elever som inte vill göra ett UF-företag inte har samma chans till höga betyg som de som gör ett företag. Vi anser att det är väldigt orättvist, för som vi sa till Leif så har inte alla den tiden som behövs för att klara av det enorma projekt som det är med ett UF-företag. Han verkade inte alls begripa vad vi pratade om, han bara propagerade vidare för hur bra han tycker det är med UF och så vidare. Jag kan ju säga som så att det var minst sagt dålig stämning på lektionen. Mitt projektarbete däremot går framåt, då jag igår fick världens snilleblixt om vad jag vill göra. Det kommer bli så jävla bra! Jag berättade för Lulu och hon höll med mig om att det var en sjukt bra idé som känns väldigt Sara. Jag är väldigt taggad på att sätta igång!

Efter skolan hade jag världen flyt, då Markus kom körandes när jag stod och väntade på bussen, så jag fick minsann skjuts hem! Riktigt skönt att slippa ta bussen hem, speciellt eftersom vi idag fick våra laptops och jag inte hade någon vettig väska för den. Det där med laptops är nog inte så dumt som jag gnällde om från början, dels för att datorerna är bra och dels för att jag slipper använda min egen för att lagra en massa skolarbete på. Tror nog att det kommer bli rätt bra att bara ha skolarbetet på en dator och allt annat trams på en annan.

Jag försöker planera min helg. Jag ska försöka få in roligheter samtidigt som jag ska ha tid för lite skolarbete. På fredag är det shop til´you drop med Kani och Jenny och på kvällen kanske vi super till det lite om vi känner oss festliga, och på fredag försöker jag få ihop en mysig liten sleep over. Lördag dag och söndag får ägnas åt skolarbete. Låter... grymt!

take care / s.pehrson

1 kommentar:

  1. Roligt att höra att Leifs besatthet av UF ännu inte gett med sig. Detta är anledningen till att jag endast fick VG i projekt och företagande, trots att han själv sa att han ville ge mig MVG, men inte tyckte han kunde eftersom jag inte gjort UF :S Jag kunde ju allt alla andra kunde ändå!!

    SvaraRadera