måndag 19 juli 2010

Sista nattpasset avklarat

Nu har jag jobbat mitt sista schemalagda nattpass för juli. Känns sådär, eftersom jag gillar att jobba nätter. Dock kändes det desto bättre att det var mycket, mycket lugnare inatt än det var igår. Tack vare det blev det en riktigt bra "stängning". Hugo kom förbi och hälsade på, ganska sliten efter Arvika. Det var fint att träffa honom igen, har saknat honom lite. Upptäckte även att en del pass i schemapärmen inte stämmer överens med mitt schema på McTime. Finner det väldigt irriterande. En dag då jag enligt McTime ska vara ledig ska jag enligt schemapärmen jobba 11.30-20.30 eller liknande. Kommer aldrig komma på fråga, för jag ska minsann följa McTime, eftersom det är vad jag har tillgång till hemma. Blir det problem så är det i varje fall inte mitt fel. Kan ju hoppas att detta korrigeras innan de passen ska jobbas. Tvivlar starkt på det. Jag kanske måste prata med Somar ändå... Typiskt Donken att krångla till det.

Klockan är tjugo i sex. Jag ska jobba 17-02 imorgon. Riktigt mördarpass efter en natt om jag får säga det själv... Rätt tråkigt att både Lukas och Sanne är lediga dessutom. Jag är ledig på tisdag. Då jobbar Lukas. Sanne är visserligen ledig. Jag tror vi ska träffa PJ. Min bortglömde lillebror, typ. Kommer bli spännande efter drygt 4 års tystnad och frånvaro. Jag ser fram emot det! Men först ett lite Stephen King och ett par timmars sömn, sedan är jag good to go igen!

take care / s.pehrson

PS. Idag såg jag världens sämsta skräckfilm; Rovdyr. En norsk skräckfilm, säger inte det rätt mycket? Den var hur som helst riktigt usel. Tyckte att jag borde varna er så ni inte slösar bort en timme och sexton minuter på den skiten. Tacka mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar