fredag 27 augusti 2010

Sådär lagom uttråkad

Jag är ganska trött, lite bakfull men ganska nöjd ändå. Jennys födelsedagsfirande blev grymt bra, jag och Kani dog av skratt flera gånger under kvällen och stämningen var på topp. Tack för kvällen!

Det var onödigt att jag åkte till skolan idag. Precis när mamma släppt av mig på gatan utanför skolan tar jag upp min mobil, och där finns två sms som båda informerar mig om att våra lektioner är inställda. Jag lyfter på huvudet och ser att mamma då precis kör runt hörnan. Så det var bara att gilla läget, ringa henne och tala om att hon lika gärna kunde plocka upp mig när hon ändå skulle hämta Sanne vid halv ett. Tills dess satt jag och samtalade med fint folk, gnällde över hur äcklig min tatuering ser ut för tillfället (när jag vaknade i morse ville jag på allvar dra bort den...) med alla sårskorpor och njöt av det fina vädret. Sedan gick jag och mötte Sanne, mamma hämtade oss och vi åkte några ärenden. Bland annat köpte jag mat till mina gnagare för över 200 spänn, så om de inte älskar mig nu vet jag inte vad jag ska göra. Otacksamma pälsbollar...

Resten av dagen har bara varit seg. Jag har inte haft någon ork till någonting, så jag har legat i sängen och sett Desperate Housewives. Sedan sov jag lite i soffan, men när folk runt omkring mig började prata om marijuana blev jag lack och försvann ner i min håla igen Och nu sitter jag här. Jag ska boka tågbiljetter nu. Spännande!

take care / s.pehrson

1 kommentar:

  1. dina pälsbollar är oerhört söta, bara ås att du vet liksom

    SvaraRadera