lördag 24 april 2010

Albin gästbloggar, del 3

Dags igen, precis som jag lovade! Idag var det dags för mer nationella i skolan. Tråkigt som vanligt. Men vi hoppas det gick bra för alla.

Alla mobbar att jag gillar Bring It On. Jag är stolt över mig själv. Jag citerar Anna:
"fy!".... Så är det. Jag har sett alla 5 filmer. Två gånger. Och ettan tre. Anna tyckte det var sjukt. Jag håller med. Sjukt AWSOME!

Idag har vi även haft picnic. Det ska bli en ny tradition. Vi är "the picnic-club".. Eller trivselgruppen, om man så vill. Känns bra att ha en "label" på vårt lilla sällskap, kändes som att det var dags. Och det känns kul att vara det nyaste tillskottet i gruppen, hoppas de andra också tycker det. Picnicen var förövrigt awsome, själv stod jag för ost och kex. Det var sjukt mycket vuxenpoäng på denna picnicen. Ost och kex, vindruvor, frukt, LÄSK PÅ GLASFLASKA (Förövrigt av det välkända märket "farbror Åkes bryggeri".. Han såg ut som en pedofil den där farbror åke.) men det kändes ändå bra. Ball att vara vuxen ibland, kan ju inte vara omogen 24/7.

Tyvärr blir det ingen dagens Lady Gaga Säger idag, för vi har inte hitta någon. Får väl sätta som regel att max en per vecka. Då funkar det.

Nu har jag inte så mycket mer att förtälja, tänkte däcka snart. Vill bara tillägga att Gorillaz är ett extremt epic band.

take care / a.lundahl

1 kommentar: