fredag 11 juni 2010

Rapport från Los Angeles - igen

Nu är vi alltså tillbaka vi Los Angeles där vår resa började för mer än en vecka sedan, och där den även ska avslutas om ett par dagar. Vi har bara tre (inklusive denna) nätter kvar här i USA, sedan är det dags att flyga hem till Sverige och det här äventyret kan kallas slut. Det är sorgligt. Vi har liksom längtat efter det här i över ett halvår, och nu är det snart över... Känns sådär.

Bilresan idag var katastrofal. Jag fick sitta i mitten i baksätet, och ju längre tiden gick desto mer klaustrofobiskt kändes det hela. Bältet ströp mig och jag tyckte att det var svårt att andas även utan bälte, så att komma ut ur bilen efter drygt 4 timmar var som att kliva rätt in i himmelriket. Rätt nice, med andra ord. Vi kollade in hotellrummen, som ser ut i princip som alla de andra vi bott på under resans gång, och sedan åkte vi för att inhandla lite mat. Ett stort antal paket nudlar införskaffades från min sida, samt vindruvor och bullar. Det är i princip vad jag ska leva på de sista dagarna, för jag kommer knappast komma hem som en rund boll, snarare tvärtom. Jag har i princip tappat förmågan att känna hunger, så numera äter jag bara för att överleva, inte för att jag är hungrig eller sugen. Rätt sjukt, och jag hoppas att det blir bättre när jag kommer hem.

Sedan intog vi hotellets jacuzzi, och där chillade vi en stund och sedan tyckte Emma att vi kunde dra på bio. Så vi tjejer packade in oss i en bil, drog till Beverly Hills och såg Sex and the City 2. Kul grej!

Nu är alla dock rätt slitna, och jag funderar på om jag ska dra mig tillbaka så att jag är pigg inför beachen imorgon. Vi hoppas på sol och värme!

take care / s.pehrson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar