fredag 4 juni 2010

Sophie gästbloggar

Hej jag heter Sophie, fast det kanske ni redan visste. om inte så visste Sara; och det är faktiskt bara det som räknas.

Anna Arvidsson har med sig en regnjacka till USA, för hon tror att det finns regn i alla länder, men tji fick hon. Regnet uppfanns nämligen av vikingarna som bodde i sverige för många år sedan, dom var sjukt coola till skillnad från dagens Svenssons. Vikingarna ville vara ensamma om sitt häftig land, så dom uppfann kyla, regn och snö. jag menar vill någon egentligen bo iu ett land där vädret är så? Vikingarna trodde på asatro och det var sant, jag menar så coola gudar måste ju ha funnits på riktigt. och när de hade regnat kunde man se vägen mellan asågård (stället där gudarna bodde) och Midgård (sverige då va), det var en bro och den hade många färger. hm.

Så nu vet ni att det bara finns regn i Sverige och regnet i alla andra länder är fejk, för vem vill inte vara viking liksom? det var även vi som uppfann paraplyet - fast fransmännen fick döpa det så att de inte skulle heta typ IKEA, de hade inte varit lika kul då.

sara har f.ö bränt sina knäveck, det gör ont. att bränna sig på fötterna, axlarna, knävecken och armvecken är hemskast. nu stripade hon, men de var inte så givande för hon klagade bara på att hon hade ont, sara ska nog inte börja jobba isom strippa i vegas när vi åker dit i morgon.

Emma sa en intressant sak innan, Vegas befolkning växer eftersom folk åker dit och spelar bort sina pengar. tur att sara inte är 21 så hon mäste börja jobba som strippa. för de hade inte varit en bra karriär, och den teorin grundar jag på erfarenhet.

Adjö ppl

2 kommentarer:

  1. Även om sophie hade gästbloggat anonymt hade man kunnat räka ut att det var hon ;D

    SvaraRadera
  2. Jag är fortfarande bättre, men bra jobbat Sophie!

    (ps. du avslutade inte på rätt sätt med take care)

    SvaraRadera