måndag 28 juni 2010

Solskenshumör!

Första dagen på min semester och den har varit suverän. Har spenderat större delen av den tillsammans med finisarna Jenny och Emelie. Jag och Jenny träffades på stationen i Lund, tog tåget mot Malmö där vi träffade Emelie (som för övrigt fyller år idag! Stort grattis till dig vännen!) som bjöd på falafel. Satt fint som frukost, om jag får säga det själv. Därefter tog vi bussen ut till Ribban, där vi sedan låg som strandade valar ett par timmar. Det var riktigt, riktigt skönt att bara ligga i solen och inte ha ett skit att tänka på, att oroa sig över, att stressa inför. Att Jenny sedan inte vet vad begreppet "koppla av" innebär är ju en helt annan sak, så när hon sedan blev alltför rastlös rörde vi oss in mot stan där det blev glass. Choklad, kokos och toblerone; som pricken över i:et på en redan fantastisk dag!

När jag kom hem var jag helt slut. Mamma gnällde över mina bruna ben och jag gnällde över att Lukas åkt iväg. Två veckor utan honom. Katastrof. Men sedan ordnade jag och mamma hemligheter. Det kommer bli så jävla bra, och personen det gäller vet ingenting. INGENTING! Kan knappt vänta på att få se personens min. Wow. Kommer bli obetalbart. Söndag it is!

Inatt måste jag hälsa på Jenny på jobb. Annars blir hon bitter. Och jag vill ha McBean. Eller glass. Eller bara fint sällskap. Sticker dit runt midnatt tror jag. De har förhoppningsvis rätt lugnt då.

take care / s.pehrson

Jenny då va...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar