torsdag 7 maj 2009

Misery Bussiness

Åh vad jag hatar då mina dagar börjar med panik! Klockan ringde som vanligt klockan 06.00, jag snoozade som vanligt till klockan 07.00 och tänkte att jag kan ligga kvar tio minuter till. Plötsligt står mamma i trappan och säger "Sara, klockan är kvart över åtta!". Jag flyger ur sängen och drar på mig närmsta klädesplagg och springer ut i bilen tillsammans med mamma, och hela bilresan ner till stan är jag så yr och så illamående så jag ville helst av allt bara lägga mig ner och dö. Men jag kom i tid, och det nationella provet gick bra, eller det kändes bra i alla fall.

Ikväll blir det till att ligga stilla så mycket som möjligt, så att jag slipper yrselanfall och allt därtill, så det blir väl mycket The Sims, läsning och såklart Sex And The City. Min kväll är som gjorde för succé! Och förresten, imorgon ska jag beställa mina LBS-tröjor, härligt värre!

take care / s.pehrson

PS. När jag satt på bussen på väg hem idag så såg jag en man (han måste ha varit minst 30 år gammal) med en World Of Warcraft-tröja. Då skrattade jag lite, och undrade vart världen är på väg... DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar