söndag 31 januari 2010

"De har ju inte städat denna fucking matsalen på hela morgonen"

Jag avrundade denna fullspäckade vecka med ett pass på Donken, och inte bjöds det på någon sovmorgon heller. Halv nio, precis som igår. Gå ut med sopor och kartonger, precis som igår. Soppressen strejkade, det gjorde den inte igår. Soporna fick med andra ord ligga kvar där de låg, men kartongerna däremot var jag så illa tvungen att få bort, för de låg i en oroväckande stor hög där inne i backroom. Därefter var det ganska dött. Lukas kom och gjorde mig sällskap på min rast, och när han gick bytte jag om till min värdinneoutfit och sedan var det bara att vara trevlig för hela slanten. På tal om trevlig så är det väl inget man kan säga om min nya chef. Idag svor hon så jag trodde ögonen skulle hoppa ur skallen på henne, och hon blev dessutom fly förbannad när jag ville gå hem klockan 16 (jag slutade ju trots allt då, och eftersom jag varit där sedan halv nio var det väl inte så konstigt att jag ville hem), för hon trodde att jag skulle stanna och vara värdinna till klockan 19. Med andra ord visste hon inte om tidbytet som skedde igår efter att hon smsat mig, vilket hon tydligen inte kunde acceptera. Jag hoppas att Kani och Emelie inte fick ta alltför mycket skit för det, för jag har redan dåligt samvete som det är.

Jag känner att jag inte kan skriva särskilt sammanhängande eller intressant, och jag tror det beror på att mitt huvud håller på att sprängas. Därför ska jag sluta här och nu, och tillåta mig själv att kränga lite choklad, för det är jag minsann värd.

tke care / s.pehrson

1 kommentar:

  1. du är värd (skrev först värld. fan vad jag hatar min nya fina svenska ><) superdupermycket choklad! och rent instinktivt tycker jag väldigt illa om din nya chef. bara så att du vet :)

    SvaraRadera