tisdag 4 maj 2010

Synd att stortån är nyckeln till bra balans...

Världen, jag kräver att ni tycker synd om mig, för jag har minsann lyckats dra på mig en inflammation... i stortån. Det är ren och skär smärta, och för tillfället kan jag inte röra varken stortån eller foten. Hur det är att gå ska vi inte ens prata om, men jag går ändå, för det är rätt svårt att transportera sig på något annat sätt. Mamma tryckte i mig någon antiinflammatorisk/smärtstillande tablett när jag kom hem från jobb, så det är bäst för den att den har haft någon effekt tills imorgon, för då ska jag orientera på St Hans backar. Punkt slut.

Så, trots denna lilla inflammation så är jag rätt glad. Det var kul att jobba (min granne kom i driven och sa att jag hade en fin radioröst!), jag har ätit årets första jordgubbar och Lukas är på väg hit. Nu ska jag försöka hitta någon som vill ta mitt pass på jobb på torsdag så att jag kan vara med på infomötet om USA-resan. Önska mig lycka till!

take care / s.pehrson

2 kommentarer:

  1. DEEEEEEET GÖR ONT MEN GÅ ÄNDÅ, DU KAN ALDRIG VÄÄÄÄNDA OOOOOM!!!!

    SvaraRadera
  2. hejhejhej jag tänkte fråga dig om du fortfarande ville springa med mig, men sen så läste jag om din tå och du kanske borde strunta i att springa.. låter inte superklokt att ge sig ut med karta och kompass och trasig tå

    SvaraRadera