onsdag 30 december 2009

Mina fötter förtjänar att se snygga ut, så det så.

Det var roligt igår, riktigt roligt, trots att min pappa lyckades supa Hugo under bordet ganska rejält. Helt plötsligt står han ute på gräsmattan och spyr, men bra mådde han om han fick säga det själv. Sedan däckade han i min säng, och vi hade kunnat släppa en atombomb bredvid honom och han hade förmodligen inte vaknat. Men det var som jag sa grymt roligt, och trots att jag var ganska berusad (och dessutom kräktes när jag vaknade) så mår jag bra.

Idag har jag jobbat, och jag kan riktigt se hur överraskade ni blir när ni läser det. För jag jovbbar ju inte särskilt ofta, eller hur? Hur som helst så var det inget spektakulärt, det var en helt vanlig dag på Donken. Efter jobb åkte jag och mamma till Nova, där det inhandlades en nyårsklänning, julklapp till Sofie samt ett par helt sjukt snygga skor. Lukas kommer döda mig för att jag har köpt ännu ett par skor, för han tycker att jag redan har alldeles för många. Skitsnack, man kan inte ha för många skor!

Ikväll kommer Lukas, Albin och Lulu hit, och vi ska... nej, just det, det får jag ju inte säga, det lovade jag Albin. Ni får veta senare, men kul kommer det bli!

take care / s.pehrson

1 kommentar: