torsdag 1 oktober 2009

Ingen Jenny

Min dejt med Jenny är åter igen inställd, och jag är ledsen. Jenny klagar på mig för att jag jobbar mycket, men själv jobbar hon så mycket så att hon får magsår! Jag menar, vem av oss är det som borde ta det lugnt egentligen? Men jag antar att dejten kommer bli av... förr eller senare.

Så i stället ska jag försöka få tag på min syster så att jag kan köpa den där väskan från Åhlens som jag har drömt om ända sedan i tisdags. Kanske en Hello Kitty-tröja också, en likadan som den där gråa jag köpte för ett tag sedan, fast svart och rosa. Jag har ju pengar, så jag kan lika gärna spendera dem. Sedan måste jag försöka ragga upp någon som kan följa med mig till Stockholm och se Placebo, för biljetterna var ju slut i Köpenhamn, och jag MÅSTE verkligen se dem! Jag skulle aldrig kunna leva med att missa det, nej, det är inte ens ett alternativ. I och för sig så vill nog pappa följa med...

Nu ska vi se film på foto, något som vi bara gör för att jag är här. Jag hade "utvecklingssamtal" med Emma innan, och hon berättade att hennes plan B var att om jag kom idag så skulle vi se film för att ta det lite lugnt. Jag älskar verkligen min fotolärare, hon är hur bra som helst! Och så har jag MVG i Foto A, om ni undrar.

take care / s.pehrson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar