torsdag 9 juli 2009

En dag på stan

Ah, vilken bra dag det här har varit! Som ni säkert redan vet så skulle jag träffa Lulu i stan klockan 14, vilket jag också gjorde. Vi begav oss då ut på jakt efter en vit kofta till mig, något som jag så sent som i förrgår kom på att jag är i desperat behov utav. Vi gick in på H&M, där vi antog att de skulle ha ett sådant basplagg som en vit kofta, men nej, det fanns koftor i alla modeller och färger - utom vitt! Vi besökte därefter Indiska, Åhléns och Lindex, men ingen lycka där heller. Till slut bestämmer vi oss för att gå in på Gina Tricot, femte och sista affären innan vi hade tänkt ge upp, och vad tror ni är det första vi får syn på om inte en vit kofta? Vi jublade, och köpet var ett faktum.

Därefter gick vi vidare till Carlings, där det var rea. Jag hittade en jättesöt tröja med en tax på, och jag köpte den för Lulus skull, eftersom hon är en stolt taxägare. Sedan ville Lulu till Stadium för att kolla på skor, men hon köpte inga, vilket däremot jag gjorde. Jag hittade ett par superfina skateskor som var nedsatta från 299 till 199 kronor, så jag slog till. Man kan ju trots allt inte har för många par skor, eller hur?

Sedan fikade vi på Espresso House, där det blev mycket snack och en hel del fnissande. Mamma kom och hämtade oss vid kvart över fem, och Lulu följde med oss hem och sedan gick hon till Jack. En underbar dag med en underbar vän, och jag hoppas att det inte dröjer alltför lång tid innan vi ses igen.

Imorgon ska jag jobba, likaså på lördag. Jag hade egentligen tänkt baka en kaka till imorgon, varför säger jag inte, det får ni veta imorgon, men jag bestämde mig för att låta bli. Anledning? Det är ingen rolig som jobbar kväll, så det får bli en annan gång.

take care / s.pehrson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar