fredag 17 juli 2009

Workaholic

Vet ni vad jag har gjort idag? Ni kommer aldrog kunna gissa det... JAG HAR JOBBAT! Skämtåsido så är det ju i princip det enda jag gör, men å andra sidan så blir jag rik, så jag klagar inte. Och nästa lördag ska jag köpa min laptop, och då kommer jag vara lycklig på heltid.

Som sagt, jobb idag, 11.30-17, inte helt fel. Det var inte alltför mycket att göra, vilket senare syntes då Tonnie kollade hur mycket vi hade sålt. Under lunchen låg vi på minus 3600... Inte helt okej! Jag stod i driven, blåste ballonger (åter igen så blev det "Harmoniska Havsfärger") och lekte med Hanna som stod i tvåan. När Hanna sedan gick hem vid halv fyra lekte jag med Anna, och vi sprang mestadels runt och gjorde konstiga ljud, samt åt McFlurry. Elin blev lite sur för att vi åt glass på arbetstid, men vid närmar eftertanke så var det ju faktiskt hennes eget fel. Hon hade tagit betalt för tre McFlurry av någon som bara skulle ha en, och då det felet upptäcktes hade jag redan hunnit göra tre stycken, vilket resulterade i att Anna och jag tog de två som blev över.

Tio minuter innan jag skulle gå hem så blev det ett väldigt bråk framme i kassan mellan Elin och en gäst. Gästen klagade på att hon inte fått sina nuggets (som hon inte ens hade beställt och ännu mindre betalat för!), och hon kallade oss bland annat för idiot, att vi var dumma i huvudet osv. Jag vet inte riktigt hur det slutade, men det var helt klart högljutt! Klockan fem smet jag hem tillsammans med Lukas, som dök upp fem i fem, så jag tog med mig två chokladonuts till oss som vi festade på utanför Donken. Inte helt fel!

Nästa vecka börjar min semester, och jag längtar faktiskt efter lite ledighet. Dock har jag lovat Anna att komma och hälsa på henne på någon av hennes stängningar. Det ska jag hålla, och kanske kommr jag varenda kväll om jag inte har något bättre för mig, vem vet?

Nu fick jag ett sms från McTime där det stod att schemat är publicerat för 4 veckor framåt, så nu ska jag kolla hur det ser ut!

take care / s.pehrson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar